Podjetje Ekosen se je udeležilo prestižnega dogodka Real Expo 2023

 Podjetje Ekosen se je udeležilo prestižnega dogodka Real Expo 2023, ki je potekal v Sarajevu od 18. do 20. julija. Ekosen je bil ponosen partner dogodka, ki je privabil svetovne velikane iz različnih industrij. Na dogodku je direktor podjetja, gospod Aleš Babič, uspešno vzpostavljal vezi s prepoznavnimi podjetji, med katerimi sta izstopali Emirates in Porsche, prav tako partnerja dogodka.

Real Expo 2023 je predstavljal izjemno priložnost za srečanje in povezovanje podjetij iz vsega sveta. Ekosen je z navdušenjem predstavil svoje inovativne rešitve na področju IR-ogrevanja. Gospod Aleš Babič je z izjemno karizmo in strokovnostjo predstavil številnim povabljencem prednosti IR-ogrevanja v različnih okoljih, kot so domovi, poslovni prostori, investicijski objekti ali velike delovne hale.

“Sodelovanje na Real Expo 2023 nam je omogočilo, da smo se povezali s ključnimi igralci v svetu podjetništva,” je povedal gospod Babič. “Naše inovativne rešitve na področju IR-ogrevanja so naletele na izjemno zanimanje, saj predstavlja učinkovito, ekonomično in okolju prijazno alternativo tradicionalnim načinom ogrevanja. Hkrati pa nam je obisk sejma omogočil, da smo se seznanili z inovacijami ostalih udeležencev, kar nam je prineslo nov navdih za prihodnje projekte. ”

Ekosen je v ospredje postavil svojo zavezanost k trajnostni prihodnosti in iskanju inovativnih rešitev za učinkovito rabo energije. Njihova tehnologija IR-ogrevanja je osredotočena na zagotavljanje optimalne temperature v različnih tipih objektov, hkrati pa zmanjšuje porabo energije in s tem pripomore k zmanjšanju ogljičnega odtisa.