Oglaševanje – marketing

Oglašujte multimedijsko. Ker oglaševanje se splača.

V naših medijih: Naš čas, Radio Velenje in spletni portal Naš čas.

Oglaševanje – kontakti:

Bernarda Matko
Telefon: 03 898 17 61 | 031 36 36 37
bernarda@nascas.si

Jure Beričnik
Telefon: 03 898 17 58 | 041 392 114
jure@nascas.si

 

Mere oglasov oglasni prostor

 

naš čas, oglaševanje na prvi straniNaš čas ima ime

Naš čas je tednik, ki izhaja ob četrtkih in to 70 let. Beleži dogajanje v Šaleški, Zgornjesavinjski in Mislinjski dolini in bralce seznanja z zanimivimi dogodki v tem okolju.
Po Našem času posegajo starejši in mlajši, ki na vsebino vplivajo tudi s svojimi komentarji in pogledi na lokalna dogajanja. Med ljudmi je dobro sprejet zaradi vsebin, ki jih prinaša in zaradi tradicije, ki jo ima. Njegova branost, po raziskavi Mediane, presega 30.000 bralcev. Naš čas že nekaj let izhaja v barvah. Oglaševanje v Našem času maksimalno pokriva območje, o katerem poroča.

Posebno dodano vrednost časopisu dajejo tematske in sezonske priloge, ki jih obogatimo s koristnimi nasveti, te pa dopolnimo z ustrezno ponudbo podjetij iz lokalnega okolja. Tradicionalne priloge kot so Avto priloga, Gradbena priloga, priloga Dom, Zelena priloga, Zdravje, Finance so naša stalnica že več deset let. Povratne informacije bralcev, ki si zanimivo vsebino tudi hranijo, so odlična motivacija za uvedbo novih vsebin.

Ni ga Šalečana, ki Našega časa ne bi poznal. In ni podjetja, ki mu beseda oglaševanje zagotavlja rast in ugled.

Radio Velenje lahko na frekvencah 107,8 MHz poslušate na celotnem območju Šaleške in Savinjske doline ter Koroške pokrajine. Prisluhne mu lahko kar okoli 360 tisoč poslušalcev. Njegov osnovni moto so hitre servisne informacije in informativne vsebine, s poudarkom na regionalnih temah, ki jih na terenu pripravljajo novinarji. Oglaševanje na radiu je enostavno in dostopno vsakomur.