Največji slovenski Après ski več kot upravičil svoje ime!

Nabito polna dvorana Vitranc v Kranjski Gori je doživela Après ski zabavo, kakršno si to smučarsko središče tudi zasluži.

V soboto se je v Kranjski Gori odvil dogodek leta, ki pa ga lahko pričakujemo tudi naslednje leto!

Kljub odpovedi obeh tekem za Pokal Vitranc so se organizatorji s polno podporo Občine Kranjska Gora in Turizma Kranjska Gora odločili, da vsem željnim dobre zabave ne vzamejo še tega veselja, in se podali v organizacijo prve največje slovenske Après ski zabave. Ker nam je vreme ponagajalo, je bil dogodek prestavljen v dvorano Vitranc, ki pa je ob koncu večera pokala po šivih.

Galamovec Dean Windisch je na Največjem slovenskem Après skiju cel večer skrbel za dobro energijo.

Dean Windisch in Nina Cestnik Pavlič sta z Aktualovo galamo in Petkovo pumpo dodatno popestrila večer.

Ni zabave brez Petkove pumpe in Nine Cestnik Pavlič.

Aktualovec Mattias Stojanović se je na odru ob skupini SKaTER prelevil v reševalca.

»Izredno smo veseli, da nam je z Aktualom, Veseljakom, Pokalom Vitranc, Občino Kranjska Gora in Turizmom Kranjska Gora uspelo izpeljati tako vrhunski dogodek. Slabe vremenske razmere nam žal niso omogočile izpeljavo 63. Pokala Vitranc, zato pa je še toliko lepše, da se je v dvorani Vitranc zbralo toliko domačinov, članov Pokala Vitranc, ljudi, ki so se neutrudno trudili na terenu in pripravljali dogodek ter seveda toliko obiskovalcev, tudi tistih najmlajših. Ob tej priložnosti se vsem iskreno zahvaljujem za izvedbo dogodka in upam, da bo ta postal tradicionalen ter da ga bomo še dolga leta skupaj izvajali v Kranjski Gori,« je po Največjem slovenskem Après ski dogodku dejala podžupanja Klavdija Gomboc.

Na Aktualu, že štiri leta najbolj poslušani komercialni radijski postaji v državi, je Klemen Bunderla dva dneva pred dogodkom v oglasu širno Slovenijo obveščal, da Največji slovenski Après ski BO in bil več kot očitno odlično slišan. Že bežen pogled na registrske številke po vozilih v Kranjski Gori je dal vedeti, da so se dogodka v tem zimskem biseru udeležili rojaki s prav vseh koncev naše domovine. Največji slovenski Après ski je bil resnično vseslovenski.

Se vidimo naslednje leto!

Čuki, v družbi Veseljakove Zinke, so nastopili kar dvakrat.

Simon Bučar je s svojim orkestrom harmonikarjev glasbene šole Bučar dvorano pripravil na več ur dolgo zabavo.

Prelestna Natalija Verboten je dvignila temperaturo v dvorani.

Miran Rudan je dogajanje popeljal do vrelišča.

Špela Grošelj je prepričala s svojo energijo.

Dejan Krajnc je z bendom poskrbel za iskrice na odru.

Seveda že z optimizmom zremo v leto 2025 in držimo pesti, da bo prihodnje leto zapadlo nekaj več snega. So pa organizatorji potrdili veselo novico: Največji slovenski Après ski bo v Kranjski Gori tudi naslednje leto!

»Izredno nas je užalostila vest organizatorja, da se zaradi slabih snežnih razmer odpove športni del vrhunca zime v Kranjski Gori. Ne glede na to smo v soboto skupaj z organizatorji in glasbeniki ob vsej množici obiskovalcev uživali na zabavnem delu prireditve Pokala Vitranc. Vse na dogodek vljudno vabim tudi naslednje leto!« je Največji slovenski Après ski komentiral Luka Vrančič, v.d. direktorja Turizma Kranjska Gora.

Dvorana Vitranc je bila premajhna za vse željne odlične zabave.

Energična skupina Kingston je zagotovo popestrila dogajanje.

Virtuoz na harmoniki Boštjan Konečnik vedno znova navduši.

Saša iz skupine SKaTER je navdušila tudi s sovjim stasom.

Neverjetna energija v prvi vrsti, za katero sta poskrbeli tudi Veseljakinja Nika Svetlin in dekle Dejana Krajnca Kiara Haas.

Zabava z vrhunskimi glasbeniki

Dogajanje se je ob 17. uri začelo s predstavo za otroke ‘Po Sloveniji s popotnikom Jakom’, glasbeni program pa je odprl Orkester harmonikarjev glasbene šole Bučar z Veseljaki. Nato so za največjo slovensko Après ski zabavo poskrbeli še vrhunski slovenski glasbeniki in znani voditelji Aktuala in Veseljaka.

Poleg Deana Windischa in Nine Cestnik Pavlič so na odru zbrano množico zabavali še Aktualova galamaPetkova pumpa in Deejay Time ter ČukiBoštjan KonečnikNatalija VerbotenDejan Dogajaskupina KingstonSKaTERŠpela GrošeljMiran Rudan in drugi. V dvorani se je tako maratonskih sedem ur plesalo in pelo, ob koncu večera pa je obveljali obljuba, da se vidimo prihodnjo zimo na 64. Pokalu Vitranc, in želja, da se takrat družimo na prostem.

Foto: Sviglo production

Fotogalerija:

https://novice.svet24.si/galerija/65f1a805c1493/najvecji-slovenski-apres-ski-vec-kot-upravicil-svoje-ime