Kdo so zmagovalci Slovenskega podjetja leta?

V letošnjem letu Slovenija prvič gosti medijski dogodek, ki je nastal na pobudo vseslovenske medijske akcije za izbor najboljših podjetij na področju gospodarstva – izbor Slovenskega podjetja leta. Dogodek, ki združuje podjetja z vseh koncev države, je plod sodelovanja med vodilnimi lokalnimi mediji in Prvo bonitetno agencijo – EBONITETE.SI.

Dogajanje bo doseglo vrhunec 6. marca 2024 z razglasitvijo zmagovalcev, ko bodo vodilni lokalni mediji skupaj podelili priznanja slovensko podjetje leta.

Zasijale bodo tudi regionalne zvezde

Podelitev priznanj Slovensko podjetje leta je s strokovnim izborom najuspešnejših kandidatov namenjena poudarku in nagrajevanju izjemnih dosežkov slovenskih podjetij, ki s svojim trudom in inovativnostjo prispevajo k rasti in razvoju naše ekonomije.

S podporo partnerskih medijev po vseh slovenskih regijah je tokrat pozornost usmerjena tudi na gospodarske uspehe podjetij na regionalni ravni.

Dogodek se bo odvijal pod okriljem lokalnih medijev, ki bodo skupaj dokazali, da je uspešnost slovenskih podjetij v nasprotju s splošno predstavo cenjena tudi na domačih tleh, in skupaj proslavili najsvetlejše zvezde slovenskega gospodarstva. Obenem bo prireditev služila tudi kot priložnost za druženje, izmenjavo idej in izkušenj med vodilnimi akterji v slovenskem gospodarstvu.

Nagrade za več kategorij

Vseobsegajoči izbor podjetij temelji na analizi javno dostopnih podatkov o poslovni uspešnosti, ki jo je opravila skrbno izbrana strokovna žirija. Sestavljajo jo ugledni člani Gospodarske zbornice, analitiki podjetja Prva bonitetna agencija – EBONITETE.SI in drugi vodilni strokovnjaki s področja gospodarstva.

Na samem dogodku bodo razglašeni zmagovalci na nacionalni ravni a najboljša podjetja iz podravske, pomurske, primorske, dolenjsko-posavske, osrednjeslovenske, gorenjske, koroške in savinjsko-zasavske regije. Priznanja za regijske zmagovalce bodo podeljena v treh glavnih kategorijah: za velika podjetja, srednje velika podjetja in mala podjetja.