Zaradi čiščenja bodo zaprte garažne hiše

Velenje – Od petka, 19. junija, do torka, 23. junija, bo Komunalno podjetje Velenje čistilo tri garažne hiše, zato prosijo, da umaknete avtomobile iz Poslovno stanovanjskega objekta Gorica, Garažne hiše Zdravstveni dom in Garažne hiše Mercator. Čiščenja bodo potekala v tem času v različnih terminih za posamezno garažno hišo.

POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT GORICA

V tem objektu bodo začeli čiščenje že juti, v petek, 19. junija, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile ta dan parkirajo v II. in III. etaži.

V soboto, 20. junija 2020, od 12. ure, dalje bodo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V nedeljo, 21. junija, od 7. ure dalje bodo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

Garažno hišo Zdravstveni dom Velenje bodo čistili v nedeljo, 21. junija. Čiščenje bodo začeli ob 7. uri, zato prosijo uporabnike, da avtomobilov ta dan ne parkirajo v garažni hiši.

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

Garažno hišo Mercator Velenje pa bodo začeli čistiti v ponedeljek, 22. 6. ob 7. uri, delo pa bodo sklenili 23. junija. V tem času v njej parkiranje ne bo možno.