Veličasten sprejem za bronasto olimpijko Glorijo Kotnik

Velenje – Visto je zadnje dni preplavilo olimpijsko razpoloženje, saj se je od tu s številnimi pogovori v eter neposredno oglašala ekipa VALA 202. Danes ob 10. uri so gostili novo olimpijsko, bronasto deskarko Glorijo Kotnik, ki je delila veselje in srečo ob velikem uspehu tudi med obiskovalce, ki so jo navdušeno pozdravljali. Z njo so bili njeni ponosni domači in številni podporniki.

Ob tej priložnosti ji je čestital tudi župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in ji izročil darilni ček Mestne občine Velenje v višini 5.000 evrov za izjemen športni rezultat in navdušujočo športno vrnitev. Posebno plaketo ji je izročil tudi predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik.

Glorija je prišla na prizorišče s sinom Majem, ki ga je v Pekingu močno pogrešala. Z županom pa sta obudila spomin na svoje prvo srečanje. Dermol se je spominja kot drobne dvajsetletne deklice, ki je prišla k njemu, ko je bil še direktor Teša, sama prosit za sponzorska sredstva, Glorija pa ne bo nikoli pozabila, da je bil eden redkih, ki jo je bil pripravljen sprejeti in podpreti.