Velenjska plaža vabi tudi danes

Velenje – Čeprav vreme trenutno nagaja in precej dežuje, pa se bodo na Velenjski plaži danes nadaljevali dogodki v okviru Skoka v poletje. Beach food festival bo ponujal poletne okuse številnih slovenskih kulinarikov. V okviru dobrodelne akcije Odreži drugačnost bodo frizerji strigli in urejali pričeske za prostovoljne prispevke. Od 17. do 21. ure pa bosta na velikem odru prisotne zabavala Ines Erbus & Luka Basi. Skakalnici Slip´ n slide in klasična za skoke s kolesi, skiroji in rolkami bosta obiskovalcem Velenjske plaže na voljo še jutri od 10. do 21. ure.

 Za gurmansko razvajanje na Beach food festivalu bodo od 11. pa vse do 21. ure poskrbeli: dBURGER, JEDU Wurst & Dogs, Mangoop Burgers, Picerija Basilica, Waffle to go, PUNKT Kotlje, Turška restavracija YILDIZ HAN, Super Hrust, Gostilna pri Kozolcu, Pišek bar, Stari pisker, Aljaž Žilnik s. p., Mesarija in kuhinja Krušič in Čoko burgerji. Obiskovalci bodo lahko degustirali tudi različne vrste ginov: Berryshka gin, Limbay gin in Broken bones gin.

 Na Velenjski plaži se bo danes odvil tudi zaključni del vseslovenske dobrodelne akcije Odreži drugačnost – ambasadorstvo spretnih rok za dobrobit otrok. V nedeljo zbrana dobrodelna sredstva bomo v Mestni občini Velenje podvojili in tako povečali dobrodelni izkupiček. 70 % zbranih sredstev bo podarjenih Centru za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje za nakup najsodobnejših pripomočkov in 30 % Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin.

Dogodek Skok v poletje organizira Mestna občina Velenje v sodelovanju z Zavodom za turizem in ob podpori družbe Gorenje.