V petek bo na promenadi spet dišalo

V petek, 8. septembra bo med 10. in 19. uro na Cankarjevi ulici zadišalo po okusnih gastronomskih presežkih, ki jih bodo v kuhinji na prostem pripravljali kuharski mojstri od blizu in daleč. Na kulinarični tržnici se bo predstavilo preko 25 ponudnikov kulinarike in pijače, ki bodo ponujali kulinarične krožnike, sodobne jedi, street food klasike, domače dobrote in osvežilne pijače.

Sodelovali bodo: Mangoop Burgers, Mango tree, Bistro Bianca, brezglutenske pice LaZania, Masterchef ekipa 2023, Falafel Okusi Orienta, Gostilna Pr’Koren, Turistična kmetija Karničnik, Langoš Vinarium, Vina Magdič s prekmurskim bogračem, Steak & Burger Dobrna, Love2Bake, Pa to je NUORO, Fast Turk, Punkt in Pišek bar.

S svojimi sladicami vas bodo razvajali Gabrielo waffles and panckakes, Love2Bake, Masterčinke, Bubble waflji in Waffle to go. Da ne boste žejni, bodo za vas točili pijače Šaleška pivovarna Skubeer Brewing, Pivovarna Haler, Vina Magdič, Hotel Razgoršek, Klet Brda, Barei – potovanje okusov in Gostilna Lesnika.

Obiskovalce pozivajo, da s seboj prinesejo svoje bidone in si na najbližjem pitniku nalijejo vodo Šaleški biser. Na Promenadi okusov bodo delovali tudi zeleni informatorji, ki bodo obiskovalcem pomagali pravilno ločiti odpadke. Cilj je, da s sledimo zavezi Manj plastike in več trajnosti.