V novi številki Našega časa preberite:

Newspaper mockup

Naš čas vas že čaka pri vašem prodajalcu časopisov. Naročite ga lahko tudi na telefonski številki 03 897 17 50.

Velika zmaga Gibanja Svoboda, poraz KUL-a
Kako so se na rezultate volitev odzvali kandidati iz Šaleške doline?

1. maj je še kako vredno praznovati in spoštovati
O tem, kaj praznik delavstvu pomeni danes, smo se pogovarjali s predsednikom sindikata Skei Gorenje Žanom Zebo.

22. redna seja sveta Občine Šoštanj
Svetnice in svetniki Občine Šoštanj so na seji, ki jo je vodil župan Darko Menih, obravnavali 14 točk. Ena izmed točk je bila tudi sprejetje Strategije razvoja in trženja turizma.

Pot modne oblikovalke je bila začrtana že v mladih letih
Pogovarjali smo se z Anjo Jaklin, 23-letno modno oblikovalko, ki je svojo kariero pričela s kolekcijo vzorcev za otroška oblačila pod imenom ZOO, kot stilistka pa je izkušnje pridobivala tudi v šovi Znan obraz ima svoj glas.

Državno prvenstvo v paraplavanju
Na velenjskem bazenu je potekalo državno prvenstvo za mlajše paraplavalce do 19 let, ki ga je organiziral Plavalni klub Velenje v sodelovanju z Zvezo za Šport invalidov Slovenije in s Plavalno zvezo Slovenije.

Od Sokolov prek Partizana do Športne unije
Pretekli teden sta Športna unija Slovenije in TVD Partizan Škale obeležila svoja okrogla jubileja. Unija 70 let na slovesnosti v Gozdni šoli v Mozirju, Škalčani pa 40 let svoje rekreativne dejavnosti v domači vasi.

Začasna nova prometna ureditev Rudarske ceste med 4. in 17. majem
Mestna občina Velenje namerava skupaj s partnerji v naslednjih letih prenoviti Rudarsko cesto, zato bodo pilotno preizkusili začasno prometno ureditev. Na ta način bodo preverili, kaj se ob spremenjeni prometni ureditvi zgodi s prostorom in prometom.