Promenada okusov in gin festival

Promenadi okusov, ki bo v petek, 2. septembra med 10 in 23. uro, se bo tokrat pridružil Gin festival, kjer se bodo s svojimi tekočimi produkti bodo predstavili številni slovenski izdelovalci džina in mogoče še kakšen iz tujine. Glavni namen je ljudem predstaviti postopke in načine pridelave tega popularnega žganja. Mešana žirija bo izbrala tudi najboljši koktajl iz džina in tonika. Džine boste okušali med 12. in 23. uro.

Zdaj že klasična kulinarična prireditev, na kateri bo dišalo po raznoliki hrani, bo ponujala kulinarične krožnike, sodobne jedi, street food klasike.

Ponudba: Mangoop Burgers, Mango tree, Punkt, bistro in kavarna, Bistro Bianca, brezglutenske pice LaZania, Opa Resort, Masterchef ekipa 2022, Gostilna Pr’Koren, Soulate ter Fast Turk. S svojimi sladicami vas bodo razvajali Bubble waflji, Waffle to go, Vafl. in naravni sladoledi. Da ne boste žejni, bodo za vas točili pijače Šaleška pivovarna Skubeer Brewing, Pivovarna Haler in Klet Brda. Pestra ponudba bo postregla tudi z brezmesnimi jedmi in jedmi brez glutena.