Ljudje odprtih rok – Dobrotnik leta 2022

Naš čas se je pridružil vseslovenski akciji Ljudje odprtih rok, v kateri predstavljamo izjemne ljudi, ki so s svojimi dobrimi deli zaznamovali preteklo leto. To so ljudje, ki s svojim čutom za solidarnost in sočloveka puščajo sledi v vseh plasteh naše družbe; na področjih humanosti, okoljevarstva, zdravstva, skrbi za živali, kulturne dediščine, v prizadevanjih za boljše medgeneracijske odnose in odnose nasploh. Čas, v katerem živimo, je hiter in nemalokrat nas preganja v površne stiske rok in mimobežne odnose.

A življenje je več kot to in k sreči so med nami še ljudje, ki se ustavijo, prisluhnejo, objamejo, pomagajo. Šaleška dolina se lahko pohvali z mnogimi posamezniki, ki zaradi svojega odprtega srca izstopajo iz povprečja. Predstavljamo vam tri takšne ljudi, izmed katerih izberite tistega, ki si po vašem mnenju še posebej zasluži naziv Dobrotnik leta 2022.

Glasujete lahko s priloženo glasovnico v tiskani izdaji Našega časa.

Zmagovalca regijskega izbora – glasovanje se zaključi 20. marca – bo na širšem, nacionalnem izboru revije Naša žena nato spoznala vsa Slovenija. Novi krog glasovanja se začne 6. aprila, 17. aprila pa bo znano, kdo bo postal Dobrotnik leta 2022.