Kmalu spet v kino

Velenje – S prvim junijem bo vrata odprla tudi velenjska kinodvorana. V Kinu Velenje bodo za zdaj filme predvajali ob nedeljah in ponedeljkih, ob ustreznih varnostnih standardih pa bodo dvorano za obiskovalce odprli v ponedeljek, 1. junija 2020, s projekcijo francoske komične drame Posebni (čudovita zgodba, posneta po resničnih dogodkih, o dveh moških, vzgojiteljih otrok in mladostnikov z avtizmom)

Kot zatrjujejo, so se na sprejem obiskovalcev temeljito pripravili. Kino spored pa so prevetrili v programskem, izvedbenem in varnostnem smislu. V juniju bodo tako obratovali ob nedeljah in ponedeljkih. Ob nedeljah bodo ob 16. uri predvajali predstave za otroke (Otroška matineja), zvečer ob 20. uri pa komercialno filmsko produkcijo. Ponedeljki zvečer bodo kot doslej rezervirani za art filme v okviru Filmskega gledališča (ob 20. uri).

V poletnih mesecih bodo ob rednem programu ob ponedeljkih ponovno pripravili cikel brezplačnih projekcij kina na prostem Zvezde pod zvezdami (program zanj je že pripravljen).