Wolt v Velenju: Preizkusi in pridobi 15 € dobropisa

Priljubljena platforma za dostavo iz restavracij in trgovin je Velenjčanom na voljo že pol leta. V tem času so jo zelo dobro sprejeli, saj je že vsak četrti Velenjčan naročil prek Wolta. Zdaj je čas, da Wolt preizkusite tudi vi in izkoristite odlično ugodnost – 15 evrov dobropisa pri naslednjih treh naročilih.

Uporabniki pri Woltu najbolj cenijo preprostost in priročnost, saj vse naročeno prejmejo v 30 minutah – tako slasten burger, krompirček, sladoled kot tudi zdravo živila iz trgovine in pijačo. Ob tem lahko svoja naročila plačajo s kredino kartico ali z gotovino po prevzemu. Prav tako lahko uporabniki na platformi v realnem času spremljajo, kje je njihovo naročilo in kdaj bo prispelo.

V Velenju na voljo več kot 200 različnih jedi in 150 izdelkov

Velenjčani najraje naročajo burgerje, krompirček, pico in sladoled. Izbrajo lahko sicer med kar 200 različnimi jedmi in priljubljenimi restavracijami, kot so McDonald’s, James’ Place, Pizzeria Picadilly, Bistro Bianca, Gostilna pri sosedu, Sendvičarna, Carlos Caffe.

Razvajajo se lahko tudi z rožami iz Cvetličarne Rož’ca ter pralinami in čokoladami iz Kavarne Lucifer oziroma jih kot darilo ob praznovanju naročijo na dom obdarovanca. Uporabnikom je na voljo tudi zdrava prehrana in naravna kozmetika iz trgovine Malinca, hrana in priboljški za domače živali iz trgovine Lovin Paw, brezgutenski izdelki iz trgovine Soel in mnogi drugi. Čim prej preverite ponudbo, ki se ves čas dopolnjuje.

Izkoristite posebne ugodnosti

Pohitite in preizkusite Wolt ter izkoristite prav posebne ugodnosti. Vsi na novi uporabniki s kodo VELENJE15 prejmejo 15 evrov popusta (3×5€) ob prvih treh naročilih. To pa še ni vse – vsak dan lahko na platformi spremljate, katere restavracije in trgovine nudijo vrhunske popuste na svoje jedi in izdelke. Ampak pohitite, saj popust velja le za kratek čas.

Uporabniki so preprosto navdušeni

Kot pravi Janja iz Velenja: »Prihod Wolta mi je poenostavil vsakodnevne opravke. Zdaj lahko v svojih najljubših jedeh uživam kar v udobju svojega doma ali pisarni. Ko mi zmanjka časa za nakupovanje, pa osnovne izdelke, ki jih nujno potrebujem, enostavno naročim na platformi in jih v roku 30 minut tudi prejmem.«

Pohitite in preizkusite WOLT tudi vi!

Oglasno sporočilo