Vstopnice za dobrodelni dogodek »Velenje pomaga« že v prodaji

Mestna občina Velenje bo v sodelovanju z velenjskimi javnimi zavodi v soboto, 7. oktobra 2023, od 12. ure dalje na Visti organizirala velik dobrodelni dogodek, na katerem bodo nastopili velenjski otroci, učenci, dijaki in prostovoljci Šolskega centra Velenje, plesne šole in znani glasbeni ustvarjalci. Vsa zbrana sredstva bodo namenili našim občanom in ljudem iz Savinjske ter Koroške regije, ki pomoč najbolj potrebujejo za sanacijo škode po neurjih in poplavah.

Vstopnice za dobrodelni dogodek po ceni 5 evrov za odraslo osebo že lahko kupite na več prodajnih mestih: v Domu kulture Velenje, kjer ima sedež Festival Velenje, Knjižnici Velenje in v Vili Bianci, kjer ima sedež Zavod za turizem Šaleške doline.

Prav tako bodo vstopnice na voljo na vseh večjih dogodkih v septembru: Promenada okusov, Pikin festival, praznični koncert idr. Na teh lokacijah bo postavljen tudi velik rumen hranilnik v obliki srca za prostovoljne prispevke.

Vabijo vse, tako občane kot obiskovalce mesta, da darujejo dobrodelni prispevek in tako skupaj pokažejo, da nam je mar – Skupaj napolnimo srce.
Sredstva za naše občane in občane sosednjih občin lahko donirate na transakcijski račun: MZPM VELENJE (Aškerčeva 21, Velenje), TRR pri NLB: SI56 0242 6001 1465 352, koda namena: CHAR, namen plačila: donacija Velenje pomaga, sklic/referenca: SI00 2023-1. Do 31. oktobra je mogoče donirati tudi prek SMS sporočil na 1919 s ključno besedo VELENJEPOMAGA5.

Dobrodelni dogodek na Visti bo potekal kot celodnevno glasbeno-plesno dogajanje, na katerem bodo nastopili Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje, Vrtec Velenje, Združeni zbor velenjskih osnovnih šol, Pihalni orkester Premogovnika Velenje, Rudarski oktet, Plesna šola Spin, MDance, Alya, Amaya – Maja Keuc, BQL Rok, Chateau – Matjaž in Zvone, Til Čeh, Maraaya, Matjaž Jelen, Mrigo, Natalija Verboten, Nina Pušlar, Potepini, Robert Goter, Sanja Mlinar Marin, Stil – Domen Kumer, Tanja Lončar, 6Pack Čukur idr.

V sklopu dogodka bo potekala tudi kulinarična tržnica, ki bo potekala od 12. ure dalje, Športna zveza Velenje pa bo za najmlajše obiskovalce pripravila številne športne aktivnosti. V primeru slabega vremena bo dogodek v Rdeči dvorani Velenje.