Uspešni namiznotenisači

Zadnji vikend je bil poln dogajanja za modrimi mizami. Že v petek je prvoligaška ekipa v zaostali tekmi Tempo : Mengeš res nesrečno izgubila proti neposrednemu tekmecu z rezultatom 3 : 4. V soboto so mladi člani kluba, kadeti, nastopili na regijskem tekmovanju na Ravnah na Koroškem. Varovanci trenerja Mihe Kljajiča si na teh turnirjih nabirajo tekmovalne izkušnje in znanje, zato rezultat ni v ospredju.

Povsem drugače pa je na tekmovanjih veteranov. V soboto je športna dvorana Danica v Bohinju gostila veterane in veteranke na zaključnem sedmem turnirju, ki pod okriljem Namiznoteniške zveze Slovenije šteje za rangiranje na lestvici NTZS. Tudi tokrat so bili uspešni člani veteranske sekcije Tempa in člani Spina iz Šoštanja. V kategoriji žensk do 49 let je posamično 2. mesto osvojila Klavdija Grobelšek, v paru s Petro Majerič sta enak uspeh dosegli tudi v kategoriji dvojic – ženske.

Pri rekreativnih igralcih do 39 let je zmago slavil Jure Avberšek, Spin Šoštanj, tretje mesto pa Jure Pejovnik, Tempo Velenje. Brata dvojčka Jure in Marko Avberšek sta tudi v igri dvojic potrdila skupno zmago v tej kategoriji. Jure Pejovnik pa je v paru z Darinko Mali osvojil 3. mesto.
Z zmago posamično v kategoriji moški 65-69 let je z zmago na najlepši način zaključil nastope v tej starostni kategoriji Fredi Vodušek. Uspeh je dopolnil še z osvojitvijo 2. mesta v igri dvojic nad 60 let skupaj s Cirilom Kozjekom (Šenčur).