Ste podjetnik začetnik?

Velenje ‒ Začetek podjetniške poti je lahko razburljiv in obenem zastrašujoč korak. Prihajajoči dogodek Startup take-off, ki ga 15. februarja organizira Saša inkubator pod vodstvom direktorice Ane Anžej, obljublja predstavitev možnosti, priložnosti in ključnih informacij za bodoče podjetnike. Ste mladi in polni svežih zamisli, a se sprašujete, kako bi svojo podjetniško idejo nadgradili?

Ana Anžej pravi, da bodo predstavili vse možnosti, ki jih Saša Inkubator mladim podjetjem in obstoječim start-upom ponuja z inovativnimi rešitvami. »Med njimi bo izstopal naš najbolj zanimiv program Startup Generator, ki se bo letos še dodatno osredotočil na nove segmente, kot so agro-tehnološka podjetja. Poleg tega bomo predstavili dva prihajajoča projekta Tech Hub i4.0 in Center Prihodnosti ter ponudili vsebinsko podporo za vaše ideje. Naši mentorji, uspešni podjetniki iz Slovenije in tujine, bodo na voljo, da svetujejo in pomagajo na poti do uspeha. Ne glede na to, ali že imate podjetniško idejo ali pa si želite zgolj izvedeti več, je dogodek namenjen vsem,« pravi direktorica, ki še doda, da je prihodnost podjetništva, sodeč po raziskavah, v segmentu hrane in novih tehnologij. »Tehnologija mora služiti ljudem, zato je prav, da izkoristimo vse priložnosti, ki nam jih ponuja.«

Na dogodku bodo predstavili tudi, kako pridobiti do 10.000 evrov nepovratnih sredstev, ki lahko predstavljajo pomembno spodbudo za zagon podjetja. Poleg tega bo dogodek osvetlil ključne vidike najboljših podjetniških idej ‒ tistih, ki se ločijo od ostalih in imajo potencial za uspeh na trgu. Vrhunec dogodka pa bo nedvomno priložnost, da se povežete z najboljšimi mentorji v panogi, ki vam lahko pomagajo razviti vašo idejo in vas usmeriti na zahtevni poti podjetništva.