Nov član poslovodstva Premogovnika Velenje

Velenje – Na današnji seji je nadzorni svet Premogovnika Velenje, za novega člana poslovodstva Premogovnika Velenje imenoval Aleša Logarja. Funkcijo bo nastopil 1. marca 2021.

Aleš Logar je po izobrazbi magister poslovnih ved, v poslovodstvu družbe se bo pridružil generalnemu direktorju dr. Janezu Rošerju. Pokrival bo poslovno finančno področje, splošno področje ter področje razvoja.

Predsednik Nadzornega sveta Premogovnika Velenje mag. Marko Štrigl je o imenovanju povedal: »Veselim se sodelovanja z gospodom Logarjem. Njegove kompetence s področja dela z ljudmi in razvoja bodo v procesih, v katere stopa Premogovnik Velenje, dragocene.«

Po dostopnih podatkih je Aleš Logar, ki je bil direktor ravenskega Zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti, še ravenski svetnik in tudi člana nadzornega sveta družbe 2TDK, prav tako je Logar, tudi član sveta zavoda Splošne bolnišnice Slovenj Gradec.

Začetke svoje poslovne poti je Logar kalil kot direktor ljubljanskega Zavoda K6/4 in direktor Koroškega mladinskega kulturnega centra Kompleks na Ravnah.