Neki poletnega v Letnem kinu

V letošnji ediciji Neki poletnega so ideje združili Mladinski center Velenje, Mladinski kulturni klub eMCe plac, Šaleški študentski klub, Društvo Nasedlega kita, Šaleški lokostrelski klub Perun in KID Comadres, ki skupaj pripravljajo pestre poletne popoldneve in večere v Letnem kinu ob Škalskem jezeru.

Petek, 21. 7., ob 15.00 

Lokostrelski turnir  in turnir v ročnem nogometu   

V sodelovanju s Šaleškim lokostrelskim klubom Perun bodo obiskovalcem predstavili tarčno streljanje z dolgim lokom (long bow), ob 16. uri nadaljevali z lokostrelskim turnirjem 2. Perun Letni kino open, kjer bodo dobili najspretnejšega lokostrelca Šaleške doline. Info in prijave na janko.urbanc@mc-velenje.si.

Ročke ročnega nogometa so v rokah mladih vedno najbolj vroče. Po številnih urah treninga in številnih turnirjih v klubu eMCe plac, je čas, da se pomerite v ročnem nogometu tudi v senci dreves Letnega kina. Prijave na www.emce.plac.si

Sobota, 22. 7., ob 21.00 

Koncert Balkan Boys in Prototipa 

Balkan Boys niso navadna Balkan skupina. Z energičnim odrskim nastopom pokažejo, kaj se zgodi, ko zvok Balkana zmešamo z ritmi, kot so rumba, ska, gipsy, swing, reggae.

Skupina PROTOTIPA je »bobnbastičen« dvojec, ki ga sestavljata Boris Holešek – Holi na vokalu in basu ter Rok Skoliber na bobnih. Svojevrsten glasbeni izraz skupine zaznamuje kreativno igranje bas kitare prepleteno s trdnim bobnarskim ritmom.

Vstopnine ni!