Največji slovenski Après ski to soboto bo!

Spremljevalni program Pokala Vitranc, največji slovenski Après ski, se bo odvil kljub odpovedi vseh tekem za svetovni pokal v alpskem smučanju za moške v Kranjski Gori.

Dogodek se je zaradi slabše vremenske napovedi v soboto zvečer in v noči na nedeljo prestavil v dvorano Vitranc v središču Kranjske Gore, kjer bodo obiskovalci lahko na suhem uživali od 17.00 ure. Dogajanje se bo začelo s predstavo za otroke Po Sloveniji s popotnikom Jakom, glasbeni program pa bo odprl Orkester glasbene šole harmonikarjev Bučar z Veseljaki. Nato bodo za zabavo in največjo slovensko Après ski zabavo poskrbeli še slovenski glasbeniki in znani voditelji Aktuala in Veseljaka.

Aktualovci so pripravljeni na Največji slovenski Après ski v Kranjski Gori. (Sviglo Production)

Poleg Klemna Bunderle, Deana Windischa, Nine Cestnik Pavlič bodo na odru v dvorani Vitranc zbrano množico zabavali še Aktualova Galama, Petkova pumpa in Deejay Time ter glasbeniki, kot so Čuki, ki bodo s Sankaško polko pripeljali do večernega vrhunca, ko si bodo pozno v noč na odru sledili Boštjan Konečnik, Natalija Verboten, Dejan Dogaja, skupina Kingston, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan in drugi.

Se vidimo že to soboto, 9. marca 2024, v Kranjski Gori!

Dean Windisch (levo) in Luka Vrančič, v.d. direktorja Turizma Kranjska Gora (desno) Sviglo Production

Luka Vrančič, v.d. direktorja Turizma Kranjska Gora je ob tem povedal: »Kljub odpovedi tekmovanja, so v Kranjski Gori preostale namestitvene kapacitete polne, zato se nam zdi pomembno, da teh gostov ne zapostavimo in pripravimo Après ski, ki se ga bodo še dolgo spominjali in zaradi katerega se morda vrnejo prihodnje leto. Najboljši gost je namreč gost, ki se vrača. Vabilo v Kranjsko Goro je s tem odprto tudi vsem, zabave željnim Slovenkam in Slovencem.«

Veselko, Nina Cestnik Pavlič, Poštar Lojz in Veseljakova Zinka bodo v soboto poskrbeli za veliko zabave. Jure Klobčar