Na Lošinj po zdravje in zabavo

Tednik Naš čas in Radio Velenje med 18. in 22. aprilom bralce in poslušalce skupaj s TA Relax vabita na razvajanje na Lošinju. V agenciji Relax so pripravili, kot poudarjajo, ekskluzivno in premierno ponudbo v sodelovanju s priznano hrvaško fizioterapevtsko kliniko Nado – center zdravja, saj program zajema tudi 12 medicinskih tretmajev, poleg klasične ročne masaže še termo terapije z gelom in elektroterapije.

Nastanitev gostov bo v Vitality hotelu Punta**** v Velem Lošinju, mestu, ki slovi po zdravilni morski klimi, stoletnih borovcih in aromatičnem rastlinju in je naravno klimatsko zdravilišče. Hotel ponuja notranji in zunanji bazen.

TA Relax in Radio Velenje sta za udeležence razvajanja pripravila promocijski paket za 389 €, ki poleg naštetih terapij vključuje 5 polpenzionov, koriščenje bazenov, savn in fitnesa, vsak večer glasbeni program ter senior program z aktivnostmi za razvedrilo ter športnimi in družabnimi igrami. Možno je doplačilo za avtobusni prevoz.
Tednik Naš čas in Radio Velenje torej bralce in poslušalce vabita na Lošinj na prave mini počitnice, po zdravje in zabavo. Prijave zbirajo v poslovalnici TA Relax na Cankarjevi cesti 1 v Velenju ali po telefonu 03 8986 318.