Marca razvajajanje v mestnem središču

Letošnja promocijska akcija Velenje VABI – Razvajaj se v mestu, bo razvajala z več kot 30 različnimi ponudniki. Privlačne ponudbe, ki bodo namenjene tako ženskam kot moškim, bodo veljale od 1. do 31. marca 2024. Na občinski spletni strani se bo vsak dan v mesecu vrtelo Kolo sreče, ki bo prinašalo popuste in več kot 60 različnih nagrad lokalnih podjetnikov. Marčevsko dogajanje bodo popestrili s posebnima ogledaloma in s t. i. stenami poklonov, kjer bodo na ogled lepe misli in povabila na dogodke.

Ob mednarodnem dnevu žena bodo rokometaši Rokometnega kluba Gorenje Velenje v soboto, 9. marca, v mestnem središču od 10. ure dalje damam podarili nagelj s čestitko ob 8. marcu.

Na dveh lokacijah v mestnem središču bosta nameščeni posebni ogledali z napisom Najlepši v mestu in Najlepši nasmeh v mestu, ki bosta simbolizirali, kako pomembno je, da skrbimo za svoje zdravje in svoje dobro počutje. V prostorih Festivala Velenje, eMCe kluba Velenje in Zavoda za turizem bodo na ogled t. i. stene poklonov, kjer bodo občani lahko dobili lepe misli za vsakdan, povabila na dogodke in posebne popuste.

V Velenju bo marca bogato glasbeno–kulturno dogajanje tudi v prostorih javnih zavodov. Prav gotovo je vredno izpostaviti veliki koncert pop slovenske pevke Maraaye, koncert skupine Tabu v Maxu, nastop Adija Smolarja v Klubu eMCe plac in različne delavnice v Vili Bianci, vključno s tisto, na kateri se bomo spraševali: »Ali obleka naredi človeka?«. Mesec marec bo prinesel raznovrstno paleto dogodkov za vse, vključno z rokometno tekmo 10. marca, komedijo Večerja bedakov v Domu kulture Velenje, koncertom ob 20. obletnici delovanja skupine Katice ter koncertom Poti fantazije v Glasbeni šoli Fran Korun Koželjski Velenje. Kino spored v Velenju bo raznolik ves mesec, s posebnim tematskim programom 8. marca. Na dan žena bo za ženske brezplačen ogled razstav na Velenjskem gradu, v Hiši mineralov in v Muzeju usnjarstva na Slovenskem. Za razvajanje z dobro knjigo vas vabimo, da obiščete Knjižnico Velenje.

Celoten koledar dogodkov si lahko ogledate https://www.velenje.si/velenje-vabi-razvajaj-se-v-mestu/