Klepeti za krepitev zdravja

V Zdravstvenem domu Velenje so se odločili, da bodo s strokovnjaki na področju zdravstva začeli pripravljati podkaste z naslovom Klepeti za krepitev zdravja. Niki Jakol, univ. dipl. psihologinja Centra za krepitev zdravja, bo gostila raznolike strokovnjake, ki bodo delili svoje znanje, izkušnje in nasvete za spodbujanje zdravega življenjskega sloga.

»Pričenjamo marca, naš prvi gost bo Goran Pandol, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, ki bo poslušalce popeljal skozi osnove prehrane in ponudil enostavne rešitve za sestavo zdravega krožnika. Poleg tega se bo dotaknil zanimivih tem, kot sta vpliv začimb na zdravje ter povezava med prehrano in duševnim zdravjem.« Osvetlili bodo tudi tabu teme in poslušalce spodbujali k aktivni skrbi za lastno zdravje.

Vsebine bodo aktualne

Podkasti bodo dostopni na platformi YouTube. Oglaševali jih bodo na socialnih omrežjih Facebook in Instagram, da bodo tako dosegli še širše občinstvo. »To je odličen način, na katerega bomo zagotovili, da bodo vsebine aktualne in relevantne. Verjamem, da bodo podkasti odražali resnične potrebe in interese ciljne publike,« je prepričana Jakolova.