Za 40. rojstni dan so ga spravili v jok

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Klemen Bunderla je v ponedeljek, 19. februarja, dopolnil 40 let. Ob tem pa je doživel številna presenečenja.

Praznovanje se je začelo že v soboto, ko so mu sodelavci in prijatelji pripravili prvo večje presenečenje ter se skupaj z njim odpeljali proti slovenski obali. Tam so ga v rdečem predelanem šolskem avtobusu čakali sodelavci, ki so si lahko vzeli prost večer in se nato skupaj zabavali v Marezigah. Zabava pa se je nadaljevala tudi v ponedeljek, ko je moral Klemen že ob 6.00 začeti s svojim jutranjim programom na Aktualu.

Že nekaj minut po začetku programa so ga namreč ugrabili trije zamaskirani neznanci in ga odpeljali iz studia ter njegovim sodelavcem pripravili različne izzive, ki so jih morali opraviti, če so ga želeli dobiti nazaj v studio. Matic Herceg je moral zapeti v Stožicah, Žana Vidmar je morala na kavo s predsednico Natašo Pirc Musar, ekipa Aktuala pa je morala z zabavanjem naključnih ljudi zbrati 40 evrov. Vsi so svoje naloge opravili z odliko, Klemna dobili spet v studio in nato izvedeli, da so bile naloge brezpredmetne.

Klemna sta sicer čakali še dve presenečenji. Marko Žerjal mu je v studiu pripravil standup roast, za piko na i pa je Klemna eden izmed ljubših glasbenih izvajalcev, Matija Cvek, z izvedbo pesmi Visine spravil v jok. »To je bila moja najljubša pesem iz leta 2018, na katero me vežejo zelo lepi spomini. Drugače si ne bi mislil, da me bo tako ganila, kot me je,« je čustveno dodal slavljenec in zaključil: »Toliko skrbi in dela so si naredili, res so zlati in hvala. Mislim, da sem srečnež.«