Virtualni dan odprtih vrat Premogovnika

Velenje – V Premogovniku Velenje za nemoteno delovanje že sedaj in tudi po prenehanju odkopavanja premoga potrebujejo poklice, kot so geostrojnik rudar, geotehnik, mehatronik operater, strojni mehanik, strojni tehnik, elektrikar in elektrotehnik. Zato bodo podjetje in poklice prihodnosti podrobneje predstavili v četrtek, 9. decembra, ob 9. uri na Virtualnem dnevu odprtih vrat Premogovnika Velenje.

Udeležite se ga lahko v navedenem terminu preko spletnih povezav: Facebook https://www.facebook.com/premogovnik.velenje.si/ ali YouTube https://www.youtube.com/channel/UCugRIaNMpHKcEXpvLgfCQcA. Če si virtualnega dogodka ne boste mogli ogledati v živo, si ga bo možno na zgoraj omenjenih povezavah ogledati tudi kasneje.

Vpis v programe, ki jih za nemoteno delovanje potrebujejo zdaj in jih bodo tudi v prihodnje, spodbujajo s številnimi ugodnostmi. Skrbijo pa tudi za vse tiste zaposlene, ki bi svoje znanje želeli nadgraditi.

Letos so v Premogovniku Velenje na novo zaposlili 72 sodelavcev, v celotni Skupini  106. Pred njimi je tudi kar nekaj projektov, ki za izvedbo zahtevajo dodatno delovno silo. Želijo si aktivne posameznike, ki imajo željo po strokovnem in osebnem napredku.