Veselo v novo leto

Silvestrovanje s Čuki
Velenje, 31. decembra – Mestna občina Velenje pripravlja danes, 31. decembra, silvestrovanje na Titovem trgu. Od 22. ure do 2. ure zjutraj bo vse obiskovalce na Titovem trgu zabavala glasbena skupina Čuki. Ob polnoči bo zbrane na Titovem trgu nagovoril župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.
Zvečer so bili na Titov trg vabljeni najmlajši gostje, ki so v novo leto stopili v družbi dedka Mraza Goriških škratkov, ter plesalk in plesalcev Plesno-rekreacijskega studia Mdance.
Veselo tudi v Šoštanju
Šoštanj – Veselo bodo v novo leto stopili tudi v Šoštanju, kjer je bilo silvestrovanje za otroke že ob 15. uri. Silvestrska zabava pa se bo začela ob 21. uri. Nastopili bodo Okrogli muzikanti in Kvartopirci. Tudi Šoštanjčane bo ob polnoči nagovoril župan Darko Menih.
V Šmartnem pozdrav novemu letu
Šmartno ob Paki – V Šmartnem ob Paki pa tokrat silvestrovanja ne bo, pripravljajo pa 1. januarja Pozdrav novemu letu. Zabava se bo začela opoldne. Zbrane bo nagovoril župan Janko Kopušar, nastopili pa bodo člani godbe na pihala Univerze za tretje življenjsko obdobje.