Velenje pomaga z dobrodelnim dogodkom

Tudi MO Velenje je odprla dobrodelni račun, na katerem zbira sredstva za pomoči potrebne v Savinjski in Koroški regiji. Sredstva zbira tudi preko SMS sporočil, prav tako številni dogodki v Velenju potekajo v dobrodelnem duhu.  Velik zaključni dobrodelni dogodek za zbir anje sredstev bodo pripravili v soboto, 7. oktobra, od 12. ure dalje na Visti v Velenju. Zamislili so si ga kot glasbeno/plesno dogajanje z gostinsko ponudbo, na njem bodo sodelovali velenjski učenci, dijaki, plesne šole in znani glasbeni izvajalci.

Pomagate lahko tudi vi!
Sredstva za ta namen lahko donirate na transakcijski račun: MZPM VELENJE (Aškerčeva 21, Velenje), TRR pri NLB: SI56 0242 6001 1465 352, koda namena: CHAR, namen plačila: donacija Velenje pomaga, sklic/referenca: SI00 2023-1.
Od 1. septembra do 31. oktobra bo omogočena tudi storitev donacije preko SMS sporočil na kratko številko 1919 s ključno besedo VELENJEPOMAGA5.

»Pokažimo, da nam je mar, da znamo stopiti skupaj, ko je to potrebno, ter pomagati vsem, ki pomoč zdaj res potrebujejo. Dokažimo, da ima Velenje veliko srce. Da smo mesto s srcem,« vabijo k solidarnosti organizatorji dogodka: Mestna občina Velenje, Festival Velenje, ŠRZ Rdeča dvorana Velenje, Mladinski center Velenje, Zavod za turizem Šaleške doline, Knjižnica Velenje, Muzej Velenje, Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje, MZPM Velenje, Vrtec Velenje, velenjske osnovne šole, Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje, medijska pokrovitelja sta Naš čas in Radio Velenje.

V primeru slabega vremena bo dogodek v Rdeči dvorani Velenje.