Velenjčani in Šmarčani v boj za nove točke

Foto: www.nksmartno1928.si

Jutri se bo odvrtel 6. krog v drugi nogometni ligi. Ekipa Šmartna 1928 bo gostovala pri Dravi Ptuj, s katero se je v preteklih sezonah srečala že nekajkrat, a imajo z njo precej negativno bilanco. Tokrat so oboji na začelju lestvice in še niso zadovoljili svojih navijačev. To pa je morda priložnost, da Šmarčani spet presenetijo, tako kot so v prvem krogu, ko so premagali trenutno vodilno ekipo Radomlje. Tekma se bo v Športnem parku Zavrč začela v soboto ob 16. uri.

Igor Fenko

Vodstvo NK Šmartno 1928 se je pred kratkim zaradi slabih rezultatov razšlo s trenerjem Ramizom Smajlovićem. Vodenje članske ekipe prevzel Igor Fenko, ki je prej skrbel za mladinsko ekipo Šmartna 1928.

Rudar je v drugi ligi velik dolžnik in čeprav se lansko sezono v prvi ligi ni izkazal, je bilo pričakovati, da v drugi ne bo trpel. Pa je videti, da še zdaleč ni tako, ena zmaga in en remi sta v petih krogih premalo, da bi pri nasprotnikih vzbujal spoštovanje, pri domačih navijačih pa veselje. Rudar bo v soboto doma gostil Jadran Dekani, ki je trenutno mesto nad njimi. Tekma se bo začela ob 19 uri.