V obnovo slovenskih smučarskih skakalnic z dobrodelno kampanjo

Ob izjemnih uspehih Petra Prevca in izvrstni sezoni slovenskih smučarskih skakalcev nikakor ne smemo pozabiti na prihodnost tega športa. Smučarska zveza Slovenije in Telemach zato v marcu začenjata z dobrodelno kampanjo »Obnovimo skakalnice v Sloveniji«, s katero nameravajo zbrati sredstva za obnovo 25 skakalnic.

Ljubljana, 1. 3. 2016 – Smučarska zveza Slovenije in Telemach, zlati pokrovitelj nordijske reprezentance, začenjata z dobrodelno kampanjo »Obnovimo skakalnice v Sloveniji«, s katero nameravajo zbrati sredstva za obnovo 25 skakalnic po vsej Sloveniji. Zavedajo se namreč, da se uspehi ne rodijo čez noč – temu pričajo Peter Prevc, Primož Peterka, Maja Vtič in ostali šampioni, ki so odrasli na slovenskih skakalnicah ter pozivajo k njihovi prenovi. Kranj, Velenje, Bohinj, Zagorje in številni drugi kraji vzgajajo skakalce, ki bodo v prihodnosti krojili svetovni vrh smučarskih skokov. Potrebno jim je le še zagotoviti dobre pogoje za trening in s tem omogočiti napredek mladih slovenskih orlov.

Do konca marca lahko s poslanim SMS sporočilom »SKOKI1« ali SKOKI5« na številko 1919 namenite 1 EUR oziroma 5 EUR za prenovo obrabljenih skakalnic po vsej Sloveniji. Naročniki katerega koli mobilnega operaterja lahko 2,99 EUR za obnovo skakalnic prispevajo tudi prek telefonskega klica na številko 090 93 30 81.

Podprimo mlade slovenske orle in jim prek slovenskih skakalnic omogočimo nastope na svetovnih velikankah.

Več informacij:

Smučarska zveza Slovenije
Andraž Kajtner
T: 01 513 68 07
@: andraz.kajtner@sloski.si

Telemach
Peter Perčič
@: peter.percic@telemach.si