V novi številki Našega časa preberite

Kolesarski turizem tudi v lokalnem okolju doživlja neverjeten vzpon
Kolesarski turizem predstavlja gospodarsko dejavnost, ki bogati lokalno okolje – Tudi veliko obiskovalcev Velenjske plaže pride tja s kolesom oziroma v Velenju iščejo kolesa in priložnosti za kolesarjenje
Vsi smo lahko zmagovalci, če se v to prepričamo
Aleksandra Vasiljević je diplomirana medicinska sestra splošnih ambulant velenjskega zdravstvenega doma, opravlja pa tudi delo podžupanje Mestne občine Velenje. Svoje delo tako v službi kot politiki opravlja predano, odgovorno, srčno in prizadevno. Povabili smo jo na pogovor.
Pust preganja zimo. Bo dokončno tudi covid?
Pustni čas predstavlja most med zimo in pomladjo. Letos se bomo v maškare našemili na pustno soboto, 26. februarja, in v torek, 1. marca. Kako bo s pustovanjem v Šoštanju in Mozirju?
Je zdrava prehrana res zdrava? Kaj sploh je zdravo, eko, bio?
Na veliko področjih stvari niso povsem zanesljive. Na žalost je tako tudi pri hrani. Danes je na tržišču mnogo izdelkov, ki imajo različne oznake in nas vabijo k nakupu. Zelo pomembno je, da se zavedamo, kaj te oznake pomenijo in kakšne lastnosti ima hrana, ki jo kupujemo.
Da premagaš nasprotnika, moraš najprej premagati samega sebe
Pogovor z Matjažem Cesarjem, predsednikom Karate kluba Velenje, ki se ponaša z nazivom najstarejšega neprekinjeno delujočega karate kluba v državi in je skupaj s takrat malo številčnimi klubi postavljal temelje za razvoj slovenskega karateja.