V nedeljo dobrodelni koncert za Tonjo

Šoštanj – To nedeljo, 18. marca, bo Športna dvorana osnovne šole Karla Destovnika – Kajuha pokala po šivih. V njej se bo ob 17. uri začela dobrodelna prireditev z naslovom S plesom in glasbo za Tonjo, trinajstletno deklico, ki se odločno spopada z zelo redko, a tudi zelo težko boleznijo, ki ji povzroča mišične krče in odpoved motorike.

Tonja potrebuje novo, zanjo prilagojeno prevozno sredstvo – kombi. Zato so se v Šoštanju, na čelu z Borisom Goličnikom, odločili, da družini do vozila pomagajo z organizacijo prireditve.

Cena vstopnice za dobrodelno prireditev je 10 evrov. Razdeljena bo v dva dela. Del bo plesno-twirling predstava MOANA Twirling kluba Šoštanj in Mladinskega pevskega zbora OŠ Karla Destovnika – Kajuha, del pa koncert, kjer bodo med drugim nastopili ansabli Smeh, Stil, Spev, Modrijani, Šepet, Gadi, Slovenski Expres, ter pevci Miran Rudan, Dejan Vunjak in Omar Naber.

Pomagate pa lahko tudi z donacijo, da bo Tonjina pot skozi njeno bolezen lažja – TRR RK: 0242 6001 1969 849 (NLB), sklic: 240270, s pripisom ZA TONJO.