Študentke in študenti, postanite Pikini sodelavci!

Ker je že nekaj časa vse narobe, je čas, da je končno vse prav! V tem duhu se bo letos odvijal tudi letošnji, že 33. Pikin festival, ki bo v mestnem središču potekal od 10. do 14. septembra. Organizator Festival Velenje se skupaj s soorganizatorji nanj že pripravlja z vsemi silami – po dveh letih omejitev bo namreč festivalsko dogajanje ponovno zadihalo s polnimi pljuči, pričakujejo pa tudi velik obisk organiziranih šolskih skupin iz vse Slovenije.

Pikin Narobe svet pa je lahko tudi zanimiv in nevsakdanji delovni izziv za študentke in študente, ki jih Festival Velenje vabi, da se pridružijo festivalu kot Pikini sodelavci. Študentsko delo bo za večino prijavljenih v času festivala potekalo dopoldan in popoldan med 10. in 14. septembrom, določena dela pa že kakšen dan prej ali kasneje. Tehnična ekipa bo z delom začela že v začetku septembra. Mesto bo Pikin festival napolnil z umetniškimi, interaktivnimi, motoričnimi, raziskovalnimi, kulturnimi, ustvarjalnimi, glasbenimi in gibalnimi kotički ter obiskovalcem ponovno ponudil nepozabno avanturo igrivih dogodivščin, zato so kot pomočniki/animatorji dobrodošli mladi najrazličnejših profilov.

Več o delu, načinu prijave in ostale informacije lahko najdete na spletni strani Pikinega festivala www.pikinfestival.si.