Sobotno razvajanje v mestu

Velenje – Mestna občina Velenje je že tretje leto zapored v okviru projekta Razvajaj se v mestu, k sodelovanju povabila trgovce in gostince, ki imajo svoje prostore v središču mesta, da ob bližajočem se dnevu žena pripravijo posebno ponudbo za žene. Tokrat sodeluje 24 trgovcev, ki ponujajo različne storitve in izdelke.
Poleg tega pa se bo v soboto, 5. marca, ob 10. uri na ploščadi pred Centrom Nova pričela modna revija. Obiskovalce bo nagovoril tudi župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.
S svojimi izdelki in storitvami se bodo na modni reviji predstavili Butik Grazia, Cvetličarna Iva, Frizerstvo Boom, Frizerstvo Figaro, Hiška zdravja, Mladinska knjiga, Moda La Luna, Optika Fortuna, Pletenine Špenko, Polzela prodajalna Eva, Proteini.si Shop Velenje, Studio Jantar, Trgovina Sax, Trgovinica Cristina in Virus Jeans. Dekleta in žene bodo na to sobotno dopoldne razveselili tudi s cvetjem.
Prostovoljci Šolskega centra Velenje se bodo predstavili z recikliranimi oblačili in modnimi dodatki, ki so jih pripravili pod mentorstvom profesorice Maše Kolšek. V glasbenem delu programa pa sodelujejo člani vokalne Skupine Eros.
Zadnji se bodo po modni pisti sprehodili rokometaši RK Gorenje Velenje, ki bodo delili vstopnice za rokometno tekmo med velenjskim klubom in RK Slovenj Gradec, ki bo na sporedu prav na dan žena, v torek, 8. marca, ob 18. uri v Rdeči dvorani.