S poročnim sejmom v sezono porok

S poročnim sejmom, ki bo v soboto, 9. aprila 2022, med 10. in 19. uro v Vili Bianci, bo Zavod za turizem Šaleške doline odprl sezono porok za leti 2022 in 2023. Na sejmu se bo predstavilo več kot 20 lokalnih in drugih ponudnikov iz različnih delov Slovenije, na ogled pa bo tudi modna revija poročnih oblek.

Na sejmu se bodo s poročnimi storitvami predstavili ponudniki: Simon Ogrizek, Baloni Romana, Zlatarna Brežnik, Zlatarstvo Krajnc, Sax Fashion, VB oblačilni inženiring, poročna galerija Memento, KM Lepotni studio, PSC Praprotnik, Gorenje Gostinstvo, Terme Dobrna, Dejan Žagar Photography, Goran VK Wedding, Petre šotori, Lavender Hill Eco resort, Bistro Bianca, Klet Brda , Poroke na skali – Anaji, Blue Hill, Duo Harfa in flavta, Vokalna skupina Cvetke, Nejc Trček music, Pletenine Anjona, Unikatni svet – izposoja poročne dekoracije, Bernardo Brizzani, Priročnik Poroka, starodobniki, animatorji, DJ in drugi.

Na sejmu bo tudi pester spremljevalni in glasbeni program. Za dobro vzdušje bodo poskrbeli Vokalna skupina Cvetke, DUO harfa & flavta – Katja Šumečnik in Neva Berke, poročni bend Nejc Trček in Bernardo Brizzani na violončelu.