Rokometaši Velenja in Celja hočejo vrh

Celje, Velenje – Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v minuli sezoni osvojili obe domači lovoriki, v novi sezoni pa navkljub nekaterim spremembam v igralskem kadru načrtujejo ubranitev obeh naslovov, hkrati pa se želijo dostojno predstaviti na mednarodnem prizorišču, kjer bodo edini slovenski predstavniki v elitni ligi prvakov.

Celjska ekipa se bo na sobotni tekmi v Portorožu pomerila z velenjskim Gorenjem za rokometni Superpokal Slovenije. Tudi Velenjčani obljubljajo, da bodo letos segli po vseh lovorikah. Prva priložnost bo torej že v soboto.

Danes so Velenjčani na vrtu Vile Herberstein organizirali prvo tiskovno konferenco v novi sezoni. O načrtih in ciljih so spregovorili trener Gregor Cvijić, kapetan Niko Medved in ena izmed novih okrepitev ekipe – Anže Ratajec.

Gregor Cvijić je dejal, da je edini cilj ekipe Gorenja vrniti sijaj v vitrine kluba. Niko Medved pa, da se bodo z vsemi močmi borili za vse tri lovorike. Takega mnenja je bil tudi Anže Ratajec. Obeta se torej napeto in borbeno tekmovanje med trenutno največjima rokometnima rivaloma. Že jutri pa se bo videlo, kako dobro sta pripravljeni obe ekipi.