Rokometaši so se predstavili

Foto: Jurij Vodušek

Velenje – Danes, pred pričetkom nove sezone se je v prostorih Vile Biance, pona novinarski konferenc, predstavil Rokometni klub Gorenje Velenje. Spregovorili so o pričakovanjih pred novo sezono ter predstavili osveženo in pomlajeno velenjsko ekipo. Predstavili so tudi nove drese, v katerih se bodo merili v novi sezoni. Jedro ekipe bodo letos sestavljali igralci, ki so se v klubu kalili vrsto let in so se s trdim delom in predanostjo prebili v članske vrste.

Novost ekipe je tudi novi opremljevalec Hummel, s katerimi so v preteklosti že sodelovali, in bo opremljevalec Velenjčanov še vsaj tri leta.

Trener članske ekipe, Zoran Jovičić, pri napovedovanju rezultatov ni preveč obljubljal. Zaradi raznih vplivov, ki lahko spremenijo pričakovanja in napovedi, daje poudarek na dobro pripravljenost ekipe, ki jih zaupa in verjame v dobre dosežke. Tekmovalno sezono bodo črno-rumeni otvorili s sobotno tekmo proti MRK Ljubljana. Prva tekma bo potekala brez gledalcev. V klubu namreč želijo sprejeti vse ustrezne ukrepe za varno spremljanje tekem. Kasneje pa bo ogled tekem mogoč, vendar z omejenim številom gledalcev.