Razpored odbojkarskega spektakla v Velenju

Znan je razpored tekem velikega finala Pokala Slovenije za sezono 2022/23, ki bo 11. marca v Rdeči dvorani v Velenju.
Ob 17. uri se bodo za pokalno lovoriko pomerile odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik, ob 20. uri pa bo na sporedu obračun ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja.

Rdeča dvorana bo prvič prizorišče bojev za pokalno lovoriko, priprave na odbojkarski spektakel v Šaleški dolini pa so že v polnem teku.
“Veseli nas, da bomo pokalni finale lahko prvič spremljali v Velenju, ki zaključka pokalnega tekmovanja doslej še ni gostilo. Na OZS si želimo odbojko še bolj približati ljubiteljem športa in tudi to je eden od razlogov, da smo z lokalnimi soorganizatorji iz Zavoda Rdeča dvorana ŠRZ in Športne zveze Velenje, ki v izvedbo projekta vlagajo veliko truda, zelo hitro našli skupni jezik. Prepričan sem, da nam bo uspelo napolniti tribune in da tisti, ki si bodo prišli ogledat odbojkarske boje, ne bodo razočarani. Še posebej, ker smo pred letošnjo sezono prilagodili format tekmovanja in sledili evropskim smernicam. Odslej ne bomo več spremljali tridnevnega zaključnega turnirja najboljše četverice, temveč le dogodek s finalno tekmo za ženske in moške, kar bo za gledalce zagotovo zelo privlačno. Že zdaj vse ljubitelje odbojke in športa vabim v Rdečo dvorano,” je dejal generalni sekretar OZS, Gregor Humerca.