Promenada okusov jutri na Cankarjevi

Jutri, v petek, bo med 10. in 19. uro na Cankarjevi ulici potekala Promenada okusov, ki bo tokrat potekala brez prodaje kuponov. Hrana se bo naročala direktno pri ponudnikih.

Za vas bodo kuhali: Resto, Bistro Bianca, Opa Resort, Lesnika, Falefel Okusi Orienta, Gostilna pri Kozolcu, Punk, bistro in kavarna, Mangoop burgers, Haba Haba street food in Spiralčki. Za sladkosnede bodo poskrbeli VAFL., Loco Roll, Sam Churros, Cekarček babi Janje, Waffle to go in Ice Roller. Osvežilne pijače bodo ponujali BAREI, potovanje okusov, Šaleška pivovarna Skubeer brewing, Clef Brewery, pivovarna Haler, Opa resort in klet Brda.

Sprehodili se boste lahko tudi skozi fotografsko razstavo in kupili kulinarične izdelke na stojnici Zavoda za turizem Šaleške doline (Šili testenine, Blue Hill izdelki iz sivke, medene izdelke in z zlatom nagrajeno penečo medico čebelarstva Čanč, gin in viski Loko Loko itd.).

Urejen bo en vhod na prizorišče (s strani trgovine Bags & More) in en izhod s prizorišča (pri restavraciji Delavski klub). Obiskovalce prosijo, da se držijo enosmernega krožnega gibanja v smeri vhod – izhod.