Pripravite se na najeksplozivnejši vikend leta

Velenje se pripravlja na vznemirljivo prireditev Days of Thunder, ko bo ta konec tedna, 9. in 10. junija, na Visti gostilo največje in najbolj legendarne ameriške avtomobile.

»Gre za dogodek, ki ga pravi ljubitelji avtomobilizma ne smejo zamuditi,« pravi Iztok Melanšek, saj gre za spektakularni dogodek, kjer boste imeli edinstveno priložnost doživeti presežek zvoka, moči in kulture ameriških avtomobilov. »Obiskovalci bodo lahko občudovali izjemne primerke klasičnih in sodobnih ameriških avtomobilov, med katerimi bodo tudi ikonični modeli iz filmov, ki so zaznamovali generacije. Dogodek prinaša širok spekter aktivnosti in atrakcij za obiskovalce vseh starosti. Glavno središče bo osredotočeno na razstavo avtomobilov, kjer bodo lastniki stvaritev ameriških legend razkazovali svoje vozne dragulje, od klasičnih do pošastnih terenskih vozil.

Dogodek, ki je lani privabil več kot dva tisoč obiskovalcev iz Šaleške doline in drugod, bo poskrbel za nepozabno avtomobilsko vzdušje in je namenjen vsem, ki delijo strast do teh vozil. Na predvečer osrednjega dogodka bodo nastopili Eightbomb in DJ Martin 13, v soboto pa The rock’n roll Kamikazes, Smooth band-Aloha Elvis, The Cat Paws, Pretty Explosions in DJ Martin 13.