Policisti iščejo očividce in motorista, ki se mu je v torek na cesti Velenje-Arja vas izognil voznik

Simbolična fotografija (Foto: policija.si)

Velenje/Arja vas, 25. maja – Policisti s pozivom očividcem in vozniku motornega kolesa zbirajo informacije o torkovi prometni nesreči na glavni cesti Velenje-Arja vas, pri partizanskih grobovih, o kateri so bili obveščeni v torek okoli 14.30. V nesreči se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila, ki se je izognil motoristu in na boku pristal v obcestnem jarku.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, je do prometne nesreče prišlo, ker se je voznik osebnega vozila na ravnem delu vozišča umikal motoristu, ki se je po njegovi strani z visoko hitrostjo pripeljal iz velenjske smeri.

Voznik osebnega vozila je trčenje z motoristom preprečil tako, da se je umaknil skrajno desno in zapeljal v obcestni jarek in nato na zaščitno drsno ograjo, zaradi česar se je njegovo vozilo prevrnilo na bok.

Neznani voznik neznanega motornega kolesa je po dogodku brez ustavljanja odpeljal naprej, in sicer v smeri proti Arji Vasi oziroma proti Dobrni.

Policisti voznika motornega kolesa in morebitne očividce pozivajo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko policijske postaje Velenje 03 898 61 00 ali na številko 113, lahko pa tudi na anonimno številko policije 080 12 00. (STA)