Ose začele priprave

Foto: Jurij Vodušek

Velenje – Rokometaši Gorenja Velenja so se danes, po nekaj tedenskem premoru, zbrali v Rdeči dvorani in tako začeli priprave na drugi del sezone 2021/2022. Današnje druženje so začeli brez Tilna Sokoliča in Aljaža Panjtarja, ki sta na pripravah s slovensko člansko izbrano vrsto, ter Ibrahima Haseljića, ki je na pripravah z reprezentanco Bosne in Hercegovine. Po poškodbi se na igrišče počasi vrača Matic Verdinek, David Miklavčič pa je začel z okrevanjem po poškodbi.

Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja
˝Najprej bi rad vsem našim navijačem in privržencem zaželel srečno novo leto, veliko zdravja in osebnega zadovoljstva. Manjkajo nam reprezentanti, nekaj igralcev je še bolnih in poškodovanih, zato smo priprave pričeli v okrnjeni zasedbi. Pretiranega časa zanje ni, saj nas že 28. januarja čaka pokalna tekma s Slovanom. Do takrat  moramo čimprej doseči nivo igre, ki smo ga imeli decembra. Upam, da bomo ob koncu priprav vsi zdravi in pripravljeni za nove zmage. V drugi del sezone vstopamo brez Aleksa Kavčiča, ta minus pa bomo poskušali zapolniti znotraj ekipe. Želim si, da se do tekme s Slovanom na igrišče vrneta tudi Matic in David.˝

Emir Taletović, igralec Gorenja Velenja
˝Spet smo se zbrali v Rdeči dvorani. Pred nami je slab mesec priprav, kjer se želimo čim bolje pripraviti na drugi del sezone. Prvo tekmo bomo odigrali konec januarja proti Slovanu, temu pa zopet sledi naporen ritem državnega prvenstva in Lige Evropa. Cilj je, da to obdobje dobro izkoristimo tudi za sanacijo poškodb iz prvega dela sezone. Trenutno nas trenira trinajst, saj nam manjkajo reprezentanti ter poškodovani in bolni igralci. Kljub manjku igralcev, pa si želimo naše reprezentante gledati na evropskem prvenstvu.”