Novi Naš čas: Janja Garnbret – Od plezanja po omarah do vrha

Naš čas vas že čaka pri vašem prodajalcu časopisov. Naročite ga lahko tudi na telefonski številki 03 897 17 50.

Pika bo svet obrnila na glavo
V soboto bo oblast nad mestom prevzela Pika Nogavička, ki že komaj čaka, da Velenje ponovno napolnijo kreativnost, veselje, otroška igrivost in energija.

Kje naj bo Pika Nogavička, kaj je s skate parkom?
Župan Peter Dermol vsak prvi četrtek v mestu odgovarja na vprašanja poslušalcev Radia Velenje. Tokrat vas je med drugim zanimalo, zakaj je Pikin festival v središču mesta.

Na eni strani pomembna naložba, na drugi skrb vzbujajoča izguba
Splošna bolnišnica Slovenj Gradec začela izgradnjo prizidka za napravo za izvajanje nuklearne slikovne diagnostike. Ob tem pa bolnišnica beleži kar 3,9 milijona evrov primanjkljaja.

Optimistično grem proti zmagi!
Pogovarjali smo se z Natašo Pirc Musar, ki se je kot nestrankarska kandidatka podala v volilno tekmo za predsednico države. Prejšnji teden je nagovarjala tudi Velenjčane in Velenjčanke.

»Me zanima, če bomo res računali do 100?«
Kaj so ob prvem šolskem dnevu povedali otroci?

Janja Garnbret – Od plezanja po omarah do vrha
Kaj najboljši plezalki na svetu pomeni naziv Pikine ambasadorke?

Knjige z velenjsko noto
Velenjska knjižna fundacija je v pozdrav prazničnemu septembru Mestne občine Velenje izdala tri nove knjige, ki se med drugim na svojevrsten način poklanjajo tudi našemu mestu.

KS Kavče – Na sončni strani Velenja
V sklopu predstavitev krajevnih skupnosti in mestnih četrti tokrat predstavljamo KS Kavče. Pogovarjali smo se s predsednikom Sveta KS, Petrom Grabnerjem.

Na tekmi superpokala so zabrenčale ose

Že 126. medsebojni obračun dveh najuspešnejših slovenskih kluba je prinesel pravo dramo. Po desetih letih so slovenski superpokal osvojili rokometaši Gorenja Velenja.