Nova številka Našega časa že na voljo

Naš čas vas že čaka pri vašem prodajalcu časopisov. Naročite ga lahko tudi na telefonski številki 03 897 17 50.

V tej državi samo nekateri živijo bolje
Upokojenci opozarjajo na nizke pokojnine, visoko stopnjo tveganja revščine, dolge čakalne vrste za zdravstvene preglede in posege, premalo prostora v domovih za starejše, premalo razvite socialne storitve in storitve dolgotrajne oskrbe na domu, socialna izključenost …

Uporabniki živijo v nemogočih razmerah
Izvajalke pomoči na domu opozarjajo na težke razmere uporabnikov. Tako visokega števila opravljenih ur niso zabeležili od začetka izvajanja pomoči na domu, od leta 1992 dalje.

Gospodarski minister o poroštvu za cesto ter zapiranju PV in TEŠ
Zdravka Počivalška smo vprašali, kdaj lahko pričakujemo poroštvo za gradnjo ceste na tretji razvojni osi.

Mladi glasbeniki izjemni na državnem tekmovanju
Na tekmovanju mladih glasbenikov Republike Slovenije (TEMSIG so se izkazali tudi učenci Glasbene šole Fran Korun Koželjski.

»Nikoli ne podcenjujemo otroškega igralca«
Pogovarjali smo se z Alice Čop, vodjo Lutkovnega gledališča Velenje, gledališko režiserko, scenaristko in pedagoginjo, ki že več kot 25 let piše in ustvarja za otroke.

Kaj »Strašni Jože« počne danes?
Danes upokojeni novinar, ki je z novinarskim delom začel pri Našem času, je bil tudi športni direktor, predsednik nogometnega kluba, urednik, režiser, igralec, tekstopisec, glasbenik … Preverili smo, kaj mož iz Šmartna ob Paki počne danes.

Zemljišča v Šoštanju so za vrtnarjenje zelo iskana
Občina zemljišč za oddajo nima na voljo.

Revitalizacija Starega Velenja v polnem teku
Dela v Starem Velenju potekajo po načrtu. Stanovalci in vodstvo Krajevne skupnosti Staro Velenje so modri coni naklonjeni.