Napoved čiščenja garažnih prostorov v garažnih hišah

Komunalno podjetje Velenje bo od 2. do 8. maja izvajalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. Uporabnike naprošajo, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh.

Garažni prostori v poslovno stanovanjskem objektu Gorica

Komunalno podjetje Velenje uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obvešča, da se v ponedeljek, 2. maja 2022, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bodo začeli 2. maja 2022 ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži.

V torek, 3. maja, od 7. ure dalje bodo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V sredo, 4. maja 2022, od 7. ure dalje bodo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.

Garažna hiša avtobusna postaja Velenje

S čiščenjem bodo začeli v četrtek, 5. maja, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno petka, 6. maja, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

Garažna hiša Mercator Velenje

V garažni hiši Mercator Velenje bo čiščenje potekalo v soboto in nedeljo, 7. in 8. maja. S čiščenjem bodo začeli v soboto, 7. maja, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno nedelje, 8. maja, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

Garažna hiša Zdravstveni dom Velenje

S čiščenjem bodo začeli v nedeljo, 8. maja, ob 7. uri, zato prosijo, da avtomobilov tega dne ne parkirate v garažni hiši.