Malinca podpira gibanje in zdravo življenje

Velenje – Blagovna znamka Malinca se z ozaveščanjem o zdravem načinu življenja in pomembnosti gibanja skuša približati čim širši množici, saj je zdrav način življenja ena najpomembnejših vrednot mladega podjetja. V svojem slogu so tokrat ob Velenjskem jezeru organizirali športni dan za svoje ambasadorke, ki so jih ob tej priložnosti povabili tudi v svoje nove prostore.

Gibanje in zdrav življenjski slog sta dve pomembni področji, ki jih podpira podjetje Malinca. Na njihovi spletni strani je mogoče najti veliko informacij na to temo, saj sodelujejo tako z osebnimi trenerji kot tudi s prehranskimi svetovalci.

Da bi svoje poslanstvo razširili med čim več ljudi, so za svoje ambasadorke organizirali dan poletnih dejavnosti ob Velenjskem jezeru. Jezero je poleti priljubljena točka v Šaleški dolini, nahaja pa se v neposredni bližini novih prostorov Malince, kamor so ob tej priložnosti dekleta povabili na ogled in osvežitev.

Med obiskovalkami so bile tudi znane slovenske osebnosti, kot so Ajda Rotar Urankar, slovenska youtuberka Alenka Trogrlič, zelo uspešna slovenska kajakašica na divjih vodah Urša Kragelj in druge.

Za obiskovalke so pripravili različne dejavnosti, ki so vključevale trening telesa in trening raztezanja z osebnima trenerjema Nejcem Pongracem in Nino Strojnik, preizkusile pa so lahko tudi vodne športe, kot sta vožnja s SUP-om in vožnja s kajakom.

V Malinci se zavedajo, da je pomembno, da svoje poslanstvo in ozaveščanje o zdravem načinu življenja približajo čim širši množici. Ker so njihove ambasadorke dekleta, ki to poslanstvo razumejo in podpirajo, verjamejo, da jim bo z njihovo pomočjo uspelo doseči še širši krog ljudi.