Kokos Agency s statusom Google Premier partnerja

Agencija Kokos se je nedavno uvrstila med elitno skupino najboljših Google Premier Partnerjev v Sloveniji. To je ogromen dosežek za agencijo, ki dokazuje, da ima Kokos izjemne strokovnjake za digitalno trženje in da je sposoben zagotavljati kakovostne storitve za svoje stranke.

Kokos Agency je pridobil status Google Premier Partnerja, ker je izpolnil visoke standarde Googlea za strokovnost in uspešnost pri oglaševanju. Google Premier Partnerji so agencije, ki so dokazale, da so izjemno uspešne pri upravljanju kampanj oglaševanja na Googlu ter da izpolnjujejo visoke standarde storitev, ki jih nudi Google. To pa ni nekaj, kar se doseže čez noč. Potrebna je izjemna strokovnost, obsežno znanje in veščine ter trdo delo, da bi agencija lahko izpolnila te zahteve.

Kokos Agency ima vrsto kvalifikacij in certifikatov, ki dokazujejo, da je ekipa strokovno podkovana in zelo uspešna pri digitalnem trženju. Agencija ima osem imetnikov Facebook Blueprint certifikatov, ki potrjujejo njihovo znanje in izkušnje pri upravljanju Facebook oglaševalskih kampanj. Kokos je tudi tretje podjetje v Sloveniji, ki je prejelo naziv DIMAQ podjetje, evropsko potrdilo o digitalnem trženju, podeljeno podjetjem z več kot 90 % zaposlenih, ki so opravili certifikacijo. Poleg tega je Kokos član mednarodne zveze digitalnih agencij CEE Digital Alliance in Google partner s certifikati z več področij.

Kokos Agency se ne osredotoča samo na pridobivanje certifikatov in kvalifikacij, ampak na izboljšanje uspešnosti svojih strank. Agencija se osredotoča na poslovne cilje in potrebe svojih strank, da bi zagotovila najboljše rezultate. Z uporabo najnovejših orodij in tehnologij se ekipa Kokos stalno uči in prilagaja novim trendom in spremembam v digitalnem trženju.

Pridobitev statusa Google Premier Partnerja je ogromen dosežek za agencijo Kokos. To dokazuje, da je agencija sposobna zagotavljati najvišjo kakovost storitev svojim strankam in da ima izjemno strokovno ekipo. Kot Google Premier Partner se lahko Kokos pohvali s popolnoma posodobljenim znanjem o Googlovih izdelkih in storitvah, kar jim omogoča, da strankam zagotavljajo najnovejše in najboljše prakse na področju digitalnega trženja.

Promocijsko sporočilo