Jutri večni derbi

Velenje – Rokometaši Gorenja Velenja so v neverjetnem tempu tekem, odigrali so že deset tekem Lige NLB in pet tekem Lige Evropa, do konca tega leta pa jih čakajo še štiri izjemno pomembne tekme. Ekipa, ki v povprečju šteje 24 let se trenutno nahaja na 5. mestu lestvice skupine C v Ligi Evropa in državnega prvenstva.

Jutri, v soboto, 4. decembra bo Rdeča dvorana ob 20.00, gostila derbi državnega prvenstva med domačim Gorenjem Velenjem in Celjem Pivovarno Laško. Za Velenjčane bo to šestnajsta tekma te sezone.

Tilen Sokolič, rokometaš Gorenja Velenja: ˝Na tekmo s Celjem se bomo dobro pripravili, vsi vemo da gre za derbi in kaj nam ta tekma pomeni. Celje je še edina neporažena ekipa te sezone, ampak mi imamo svoje načrte. Odigrati moramo taktično zrelo in potrpežljivo, čvrsto v obrambi in s čim več lahkimi zadetki. Želim si da bi bilo na tekmi čim več navijačev in da skupaj ustvarimo vzdušje kot si ga derbi zasluži.˝

Celoten izkupiček prodanih vstopnic, z vseh domačih tekem v mesecu decembru, bomo namenili Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje.