Janez Gams novi predsednik RK Gorenje Velenje

Velenje, 14. decembra – Na redni letni skupščini rokometnega kluba Gorenje Velenje so soglasno izvolili novega predsednika. Na predlog že bivšega predsednika je bil izvoljen Janez Gams, nedavno direktor kluba, ki se je v preteklosti skupaj z ekipo podpisal pod številne uspehe velenjskega kluba.

“Verjamem, da bomo napredovali na vseh področjih. Prepričan sem, da imamo dovolj znanja in idej, ki pa jih bomo morali realizirati. Zavedamo se, da naloge ne bodo lahke, zato se jih bomo lotili z veliko odgovornostjo. Rad bi se še enkrat zahvalil vsem članom upravnega odbora, predvsem Tomažu Korošcu, ki je bil izjemen mentor v preteklih letih. Počaščen sem, da so bili člani upravnega odbora soglasni glede mojega imenovanja kot predsednika. Skupaj z ekipo bomo naredili vse, da RK Gorenje Velenje kljub negotovim časom dvignemo na višjo raven,” je ob nastopu nove funkcije dejal Gams.

Predstavniki kluba so na sredini skupščini v hotelu Paka izvolili tudi nov upravni odbor. Člani vodstva so Milan Meža, Borut Plaskan, Iztok Mori, Janez Gams, Gregor Jordan, Primož Kastelic in Žiga Brodnik.