Iz poraza v poraz

Velenje – Tudi nogometaši Mure so bili prevelik zalogaj za igralce Rudarja, ki ostajajo globoko na zadnjem mestu letošnje prvenstvene lestvice in se bodo, če se nekaj korenitega ne spremeni v klubu, že zelo resno začeli spogledovati z drugo ligo. Muri sicer po prvem delu  ni kazalo dobro. Bila je neprepričljiva in bi lahko zaostajala več kot le z 0:1. Toda po odmoru je iz slačilnice prišla “druga ekipa”, zagospodarila na igrišču in naredila popoln preobrat. S tem pa še bolj zagrenila življenje knapom, ki tudi po 15 krogih ostajajo brez zmage.

Rudar je povedel v  30. minuti. Po protinapadu je Radić prišel v kazenski prostor, nesebično podal na drugo stran, kjer je dobro reagiral Kuzmanović, kljub težkem položaju je žogo mimo vratarja poslal v mrežo.

Velenjčani so bili v prvem delu precej boljši tekmec, v drugem pa so gostje zagospodarili na igrišču in zmagali z golom z bele točke, ki ga je dosegel Šušnjara in golom Amadeja Maroša. Agonija Rudarja se s to izgubljeno tekmo (1 : 2) nadaljuje.