Infrardeče ogrevanje je sodoben ter uporabniku in okolju prijazen način ogrevanja

Miklavž na Dravskem polju – Podjetje Ekosen med 10. in 20. februarjem organizira dneve odprtih vrat pri uporabnikih infrardečih ogrevalnih sistemov Ekosen po Sloveniji.

Vabijo vse, ki se odločajo za nov način ogrevanja, iščejo energetsko učinkovito rešitev in želijo iz prve roke preizkusiti infrardečo toploto, da se preko obrazca na spletni strani ekosen.si prijavijo za ogled v svoji bližini. Ogledali si bodo lahko umestitev panelov po prostorih, se pogovorili z uporabniki o njihovih izkušnjah in sami izkusili prijetno alternativo konvencionalnim načinom ogrevanja.

Ekosen je slovensko družinsko podjetje, ki je pred 15 leti nastalo iz želje potrošnikom ponuditi izdelke, s katerimi lahko ustvarimo višjo kakovost bivanja. Danes so ponosni na svoj vodilni položaj na tržišču infrardečih ogrevalnih sistemov v Sloveniji in se uspešno širijo v tujino. So ekipa zagnanih in usposobljenih strokovnjakov, ki nenehno išče nove, napredne in učinkovite rešitve ogrevanja, s katerimi povečujejo udobje in soustvarjajo bolj trajnostno prihodnost. Z inovativnim razvojem, lastno proizvodnjo in razvejano ponudbo vrhunskih izdelkov, z izjemnimi storitvami za stranke, dobrimi odnosi z zaposlenimi in poslovnimi partnerji ter sodelovanjem z lokalnimi skupnostmi želijo v Ekosenu narediti svet lepši na odgovoren način.

Oglasno sporočilo