Gorenje odlično v Berlinu

Berlin – Gorenje je na vodilnem sejmu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA premierno predstavlja oblikovalsko kolekcijo kuhinjskih aparatov Gorenje by Starck, ki jo je oblikoval svetovno znani oblikovalec Philippe Starck, lifestyle linijo Gorenje Infinity, izdelčne novosti premijske blagovne znamke Asko in druge inovativne gospodinjske aparate.
Svoje novosti, predvsem blagovni znamki Gorenje in Asco, so predstavljali na kar 1000 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru. Gostili so številne poslovne partnerje, novinarje in kupce z vsega sveta. Prve ocene sklenjenih poslov kažejo, da so že presegli lanskoletne rezultate, s tem pa bo letošnja predstavitev postala najuspešnejša v celotnem obdobju osmih let, kolikor se Gorenje predstavlja na tem sejmu.
Upravi korporacije Panasonic in Skupine Gorenje sta ob tej priložnosti izmenjali obiska na razstavnih prostorih. V pogovorih so se strinjali, da je medsebojno strateško povezovanje obema partnerjema že prineslo veliko pozitivnih učinkov. Pogovarjali so se tudi o aktivnostih in sodelovanju v prihodnje, vse s ciljem, da še izboljšajo svojo mednarodno konkurenčnost in poslovno učinkovitost.